diumenge, 14 d’octubre del 2012

Passeig pel jardí


Els nostres pollets ja passegen pel jardí!!

Aquest cap de setmana els nostres pollets han sortit de casa seva per fer una passejada pel jardí. Al principi estaven ben espantats (cacarejaven molt fort i amb qualsevol soroll feien un salt tot desplomant-se). Poc a poc, però, han anat investigant els racons del jardí tot corrent amunt i avall.
La interacció entre ells i amb els humans (nosaltres), ha estat nul·la però sí que han estat picotejant tota l'estona: el terra i les plantes de l'hort. 

La setmana que ve farem algunes passejades més perquè s'acostumin a l'aire lliure i als espais grans. Fins ara han estat en una gàbia gegant amb escalfor artificial (bombeta d'energia calorífica)ja que al ser petits no els podem deixar a l'aire lliure, encara. De totes maneres, estem construint un galliner perquè els pollets estan creixent molt ràpid i cada vegada mengen més pins. 
Pensem doncs, que d'aquí uns dies els portarem al galliner que estem construint i canviarem el menjar: de pinso per pollets a pinso per gallines i/o restes de menjar vegetal.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada